TAHUKAH ANDA BAHAWA MADU MENPUNYAI PELBAGAI KHASIAT TERUTAMA UNTUK KEBAIKAN ZAKAR

 

Madu sememangnya mempunyai 1001 kebaikan pada tubuh badan kita terutama sekali pada bahagian zakar.

Kebaikkan madu untuk kaum Adam diketahui sejak generasi dahulu lagi. Madu merupakan makanan/minuman kegemaran oleh banyak orang kerana kaya dengan glukosa, vitamin dan mineral yang berguna (magnesium, kalsium, natrium, sulfur dan lain-lain). Bagi peraturan hormon seks lelaki utama yang dihasilkan oleh kelenjar adrenal dan buah zakar) dan tahap tenaga, madu mengandungi bahan yang paling utama sebagai contoh boron.

Madu terdiri daripada sepertiga gula mudah, ia menyumbang kepada pengisian badan dengan tenaga pekat dan menyumbang kepada seks yang berkualiti. Itulah sebabnya sejak berabad-abad lagi madu lebah, menjadi pakar afrodisiak dan tenaga yang memberasangkan dan madu telah digunakan untuk penyelenggaraan dan rawatan kesihatan lelaki

CEPAT PANCUT CEPAT LEMBIK MATI PUCUK

” Kesian sang isteri bang. Setiap kali nak bersama asyik kena belakon je. yela kan nak sedapkan hati abang. Hakikatnya HAMPEH. Langsung tak function baru 5 minit dah pancut . Lepastu berangan nak ANU macam negro. PORAHHH 

JOM KEMBALIKAN SEMULA "POWER" MACAM RAJA SEHARI SEAWAL 3 JAMJER

5 PUNCA YANG MENYEBABKAN MATI PUCUK ATAU LEMAH BATIN

4 PERKARA YANG SELALU ORANG PEREMPUAN PALING TAK SUKA TENTANG ANU LELAKI

90% hampir lelaki dimalaysia mengalami situasi masalah macam nie dan ia masih wujud sehingga sekarang. Tapi perkara macam nie boleh nak settle kalau abang buang ego dan malu

SEBAB ITULAH MADU QUAT JADI PILIHAN NO.1 PARA SUAMI DI MALAYSIA

MADU QUAT formulasi terbaru yang di adun dengan gabungan Madu Tualang Asli dan herba terbaik yang telah pun dipercayai sejak dahulu lagi bagi membantu merawat masalah tenaga dalaman lelaki

Menurut kajian dari medical news today pada tahun 2002 mendapati lelaki yang mengambil 1 sudu Madu setiap hari akan mengalami peningkatan libido dan stamina yang baik untuk kesihatan dalaman 

5x lebihKERAS , & TAHAN LAMA

Gabungan Madu Tualang Asli  dan ramuan herba dan terbukti dapat meningkatkan kesihatan lelaki

KELEBIHAN & KHASIAT

LEBIH 6 BAHAN DIGABUNGKAN DENGAN MADU QUAT

LEBIH PADU

LEBIH BESAR

LEBIH TAHAN LAMA

KEPUASAN BERTERUSAN HINGGA KE SUBUH

  • Berapa harga sebotol Madu Quat ni?

Baik abang. Harga satu PEK harganya RM100. 1 PEK ada 5 sachet Madu Quat. 1 sachet mampu bertahan 4-5 hari. 1 PEK bertahan untuk sebulan

TETAPI

abang jangan risau kami ada harga diskaun untuk abang. Kita lelaki bang mesti la tahu apa yang abang hadapi. Jadi kami nak semua lelaki di malaysia nie dapat selesaikan masalah yang dihadapi. Tetapi harga ni bukan sampai bila-bila tau..

INI PELUANG KEDUA ABANG UNTUK KEMBALI SEPERTI MALAM PERTAMA. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI

PAKEJ TRIAL

RM100
RM 39
  • 1 PEK MADU LEBAH QUAT
  • JIMAT RM40
  • KEGUNAAN 1 BULAN

PAKEJ ULTRA

RM300
RM 100
  • 3 PEK MADU LEBAH QUAT
  • JIMAT RM170
  • KEGUNAAN 1-3 BULAN
LAKU KERAS

PAKEJ TURBO

RM200
RM 70
  • 2 PEK MADU LEBAH QUAT
  • JIMAT RM100
  • KEGUNAAN 1-2 BULAN

BERGETAR HABIS ORANG RUMAH BILA TERKENA SAIZ 7INCI BANG

Disclaimer :

THIS WEBSITE IN NO WAY IS AFFILIATED WITH TIKTOK OR ANY TIKTOK ENTITIES. ONCE YOU LEAVE TIKTOK THE RESPONSIBILITY NO LONGER IS ON THEIR SITE. WE MAKE EVERY ATTEMPT TO CLEARLY STATE AND SHOW ALL PROOF.WE DO NOT SELL YOUR EMAIL OR ANY INFORMATION. CAN SPAM COMPLIANT. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO CONTACT US. ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

NO 26, LINTASAN ROKAM 6, PEKAN RAZAKI 31350 IPOH PERAK